PF30A krankboks til Cannondale landevejscykler

PF30A er det nye fra Cannondale. PF30A er en videreudvikling fra Cannondales PF30 krankboks, og en mellemting imellem PF30 og BBright fra Cervelo. Ideen med PF30A er en krankboks der passer til deres nye asymetriske landevejs cykler, der pludselig har samme bredde som deres mountainbikes. Det vil sige at man går fra 68 til 73 mm i krankboks bredde.

De 4 krankboks bredder fra Cannondale.

Som du kan se, er PF30A krankboksen opnået ved at udvide NON-drive-side af krankboksen med 5mm, i forhold den den eksisterende PF30 (landevej). Men ligesom BBRight forblev drive-side siden, som den altid har været. Alt dette betyder at en PressFit30 MTB (73mm bred) boks vil fungere til din 2016 PressFit30A Cannondale Evo ramme, så længe du (og kun hvis) du bruger en 30mm spindle kranksæt. Såsom Stock SiSL2 eller enhver 30mm spindle kranksæt, såsom en Quarq 30mm powermeter. Hvis du bruger en anden krank, f.eks Shimano eller GXP, skal du bruge boksen specifikt for disse pedalarme.

Hele ideen med PF30A krankboks

Hele ideen med PF30A istedet for den tidligere så brugte PF30, er udelukkende at gøre rammen stivere, og samtidig kunne bygge stallet asymetrisk, nede i kranken. Det asymetriske stel, er lavet for at kompentsere for at der er mere belastning i højre side, end i venstre.