App til Bosch centermotor

For dig der gerne vil have en elcykel med en centermotor der giver dig mange muligheder, for at kunne personliggøre dens ydeevne efter dine behov. Så er Bosch en af de gode muligheder.

Bosch har de seneste år, fået udviklet et specielt system når vi snakker elcykler og centermotor. Et system der virker fantastisk, men som også kræver at du elsker en elcykel der skal opdateres ofte.

Men spørgsmålet er så hvordan man opdatere en bosch motor. Det kan man gøre via en bærbar på siden her. Men det kan også gøres via en app som Bosch har valgt at kalde “eBike Connect”.

Både på app og via bærbar kan du gå ind og styre systemet på cyklen, som styrer motoren. Her kan du så bestemme hvor meget/lidt gas motoren skal give i de forskellige “modes”.

Du kan også se hvor langt din cykel kan køre på den mængde strøm som den har tilbage på batteriet. Sat efter hvordan du har brugt cyklen de seneste kilometer.

Det skal dog nævnes at begge muligheder er forudsat at du betaler for funktionen. Hver funktion koster ca. 70 kroner som en en-gangs-betaling.