Bkool hometrainer

Bkool hometrainer er en mulighed for at træne sammen med andre, hjemme fra stuen. Det kan lyde mærkeligt at man kan træne med andre over nettet. Men med Bkools nye system, kan du via en profil på Bkools sociale medie, træne sammen med andre, der også er derinde. Bkool foregår sådan at du –

  • Først køber dig en hometrainer fra Bkool (eller kobler din eksisterende hometrainer op til Bkool)
  • Så opretter du dig som bruger på Bkool.com
  • Så sætter du din nye hometrainer op i stuen/værkstedet og kobler den til nettet, via det USB stik du fik med da du købte hometraineren.

…nu er du klar til at konkurrere med dine venner, som også er koblet til Bkool systemet derhjemme.

Bkool levere i øjeblikket 2 forskellige home-trainere. Det er –

  • Bkool Smart PRO
  • Bkool One

Hvor Bkool Smart PRO er en hjemmetræner der kan det hele er Bkool One en lidt mere simpel hometrainer. Den helt nøjagtige forskel på de 2 hometrainere er blandt andet –

  • PRO modellen er bredere og dermed mere stabil
  • Rullen på PRO modellen er større, og har dermed større berøringsflade med dækket.
  • PRO modellen kan uden dækket “spinner” på rullen klare 1200 watt, imens ONE modellen kan klare 550 watt.
  • ANT+ er indbygget i PRO modellen. Hvor ONE modellen skal have et ANT+ eller Bluetooth stik monteret.

Kan man bruge hometrainere fra andre mærker til Bkool??

Ja det kan man faktisk godt. Dog lover Bkool ikke den samme oplevelse som du vil få med en Bkool hometrainer. Men opsætningen af din hometrainer til Bkool afhænger af om din hometrainer har ANT+, og dermed om den kan kommunikere direkte med din computer

Men gå ind på Bkool’s hjemmeside, hvor du kan finde et skema over andre mærker hometrainere. Vælg den du har stående og Bkool vil fortælle dig hvad du skal gøre, for at få den kompatibel med Bkool’s software.

Kan man køre på mountainbike?

Ja det kan man faktisk godt, Bkool anbefaler dog at man montere dæk uden mønster på baghjulet inden man montere den til hometraineren.

Bkool cykelløb

Som et resultat af muligheden for at konkurrere med hindanden på nettet, er cykelløb på hometrainer selvfølgelig også blevet opfundet. Men cykelløb kan du selvfølgelig kun deltage i, ved brug af et BKool produkt.

BKool 3D

Bkool tilbyder også helt enestående et 3D system, der giver dig en følelse af at være med i et rigtigt cykelløb, uden rigtigt at være det. 3D systemet kræver ingen 3D-briller. Herunder kan du se et eksempel på et cykelløb op af Col de Telegraphe.

 

Men imens vi sidder her og skriver indlægget om Bkool, sker der nye ting på sittet, og mulighederne bliver flere og flere.