Ghost cykler

Ghost er et af de forholdsvis nye mærker på markedet. Mærket Ghost er betegnelsen for tysk kvalitet og godt håndarbejde, krydret med fedt design. Ghost laver –

  • Mountainbike
  • El-cykler
  • Race
  • Hybrid

..men det er fortrinsvis mountainbike, mærket Ghost er kendt for.

Grundet til at folk køber Ghost cykler, er det nok fortrinsvis det fede design for nye brugere. Men for dem der har dyrket mountainbike i nogle år, og måske også nogle af årene på en Ghost, vil det helt sikkert også være fabrikkens evne til at producere cykler som gør sig godt i terrænnet. Men når det gælder prisen, så skal det ikke være der Ghost slår sig op. Du skal nemlig regne med at betale en smule extra for at erhverve dig en cykel med et så fedt design. Priserne på carbon cykler fra Ghost starter som regel også et stykke over de andre mærker på markedet.

Rundt om i landet er flere og flere cykelbutikker begyndt at forhandle Ghost cykler. Dette skyldes især blikfanget der er ved at have cykler fra Ghost i udstillingen. Ingen tvivl om at deres design, lokker mange nybegyndere til.

Vi har her på Dansk Cykel Forum været så heldige at kunne prøvekøre nogle af de dyre modeller fra Ghost, og vi har aldrig haft noget at klage over. Så vi kan helt sikkert godt anbefale dem til jer.