Christiania Cykler

Christiania cykler er helt klart kvalitets mæssigt, den bedste ladcykel på markedet.

Christiania-Smedie blev grundlagt på Christiania i 1978, som et forsøg på at lave cykler, til et område hvor biler var bandlyst.
Senere fik resten af Danmark øjnene op for de fantastiske cykler, og langsomt blev cyklerne mere og mere et hverdags syn på de danske landeveje.
Christiania cyklerne er lavet af de bedste produkter, og man føler i høj grad at man har med kvalitet at gøre, når man cykler på en Christiania cykel. Christiania cyklene er i forhold til andre ladcykler, en smule tunge. Dette skyldes brug af solide materialer, såsom selve ladet der er lavet af 9 mm vandfast krydsfiner. Men det høje vægt gør også at cyklen ligger mere stabil på vejene og ikke vælter så nemt i svingene.

Køber du en Christiania Cykel, har du også en cykel der holder sin værdi, hvis altså du behandler den godt. Selv brugte Christiania cykler der bliver sat til salg på nettet, sælges til en meget høj pris.

Christiania cykler fås i rigtig mange modeller. Du kan også tilkøbe diverse dele, som gør det muligt både at have en ladcykel med 4 børn i ladet og med sikkerhedsseler til alle personer i ladet. De kan også købes med forskellige højder på siderne i ladet. Skulle man ønske sig en cykel-taxi, kan Christianiabikes også levere det. Men de kan selvfølgelig også købes med el-motor, hvilket kan være en super løsning, hvis du ønsker dig en Christiania cykel, men bor steder hvor der er mange bakker.

Vi har på Dansk Cykel Forum flere gange prøvekørt en Christiania Cykel, og vi har været super tilfredse hver gang. Vi har altid haft fornemmelsen af og cykle på en cykel, der er produceret for at give forbrugeren en super god oplevelse. Vi har altid følt en stor forskel på at cykle på en ladcykel fra Christianiabikes og andre ladcykler.