RAAM cykler

RAAM cykler har et sortiment bestående af –

  • 26″ – 27,5″ – 29″ MTB
  • Racercykler
  • Junior MTB

Raam startede i 2009 med at levere mountainbikes til cykelfolket. Det var mountainbikes i den billige ende, og der er de fortrinsvis stadigvæk. Det er få mountainbikes RAAM idag laver i den dyre ende, af materialer som carbon. Sidenhen er RAAM også begyndt at levere racercykler til landevejs-folket. Men det er racercykler i den billige ende, og kun i aluminium (ultimo 2015). Men mon ikke det vil videreudvikles til også at omhandle carbon cykler senere hen. Ved siden af det, er RAAM også leveringsdygtige i mountainbikes til junior. Det vil sige mountainbikes i størrelse 20″ og 24″.

Men kunne du ønske dig en mountainbike lignende cykel med indvendige gear, er det også muligt at finde en cykel fra RAAM med det. Det er både når det gælder voksen cykler og junior cykler. Disse RAAM cykler har den fordel, for dem som ikke ønsker at vedligeholde deres cykel så meget, at der ikke er noget gear der skal justeres og smøres så tit.

Rigtig mange cykelbutikker der også gør i et sortiment af billige RAAM mountainbikes og racercykler, har valgt at have RAAM cykler på lager. For selvom de er billige, får du meget cykel for pengene.