Zipp styrbånd

Zipp producere rigtig mange ting, blandt andet styrbånd til racercykler. Kvaliteten på styrbånd fra Zipp er utrolig højt, og samtidig super fedt at holde ved. Men styrbåndet fåes også i flere forskellige kvaliteter, og med forskellige overflader. Der fås i 4 farver (sort, grå, hvid og rød) og i 3 forskellige modeller, det er –

  • Service Course
  • Service Course CX
  • Service Course CXSL

Den almindelige Service Course er styrbånd med glat overflade. Det tætteste man kommer på almindeligt styrbånd, som man kender hos andre producenter. Styrbåndet er meget elastisk og nem at montere.

Serveice Course CX er et styrbånd med mere ru overflade. Kvaliteten er næsten den samme som den almindelige Service Course, dog er der bedre grip på CX modellen. Denne model er også meget elastisk og nem at montere.

Service Course CXSL er et helt andet slags styrbånd fra Zipp. Denne model er ikke særlig elastisk, men til gengæld rigtig slidstærk. Så har du brug for et rigtig godt styrbånd til evt. din cross cykel, så vil CXSL modellen fra Zipp, helt klart være at foretrække. Men du skal forvente at det er svært at montere, set i forhold til de to andre modeller. For nu hvor det ikke er så elastisk, kan det være svært at få til at slutte til i samlingerne. Men med go tålmodighed, skal det helt sikkert nok lykkes.

Vi har alle på Dansk Cykel Forum prøvet de 3 modeller af styrbånd fra Zipp, og har generelt altid været tilfredse med kvaliteten. Samtidig er det utrolig behageligt at holde ved, og det er vel det det reelt handler om.