Black Inc. Twenty og Black Inc. Eighty hjulsæt

Opdateret 05.02.2017

Black Inc er et hjulfirma i rivende udvikling. Black Inc lancerede i 2014 først Black Thirty og Black Fifty i både clincher og tubular. Derefter lancerede de sig som hjulsponsor for både Team Cult, Team Trefore – Blue Water og det bornholmske kontinental hold Team Almenborg-Bornholm.

Sidenhen fulgte de efter med Black Inc. Twenty og Black Inc. Eighty hjulsæt.

Black Eighty

Black Eighty har været på landevejene i lang tid, som testhjul for blandt andet Team Cult. Black Eighty er som beskrevet, et hjul med 80 mm høje fælge i tubular og 75 mm i clincher. Eighty hjulene taler mest til Triathlon folket og til enkeltstartshjul. Black Eighty fåes i både clincher og Tubular modeller.

Black Twenty

Black Inc. er i fuld gang med at producere hjul også til dem der “bare” ønsker et aluminiums hjulsæt til den helt almindelige motionist, som bare ønsker et helt almindeligt aluminiums hjulsæt, Hjulene vil gå under betegnelsen All-Black. Det vil sige at hjulene vil være helt sorte, både i fælgen og på bremsefladen. Samtidig med det, så leveres hjulene med Black Inc’s egne nav. Hvornår hjulene helt præcis kommer på markedet, ved vi ikke, men som Black Inc. lige nu flyver derudaf, kan der umuligt gå alt for længe inden de også findes på hjemmesiden.

Black Inc. i samarbejde med Ceramicspeed

Black Inc. kører et tæt samarbejde med det danske kugleleje firma Ceramicspeed, der til dagligt holder til i Holstebro. Dette samarbejde gør at du som forbruger kun kan købe hjulene med Ceramicspeed lejer i. Dog findes Black Twenty modellen også med helt almindelige stål lejer.

Black Inc er gået i samarbejde med Ceramicspeed, som pt levere de bedste lejer du kan få til din cykel.
Black Inc er gået i samarbejde med Ceramicspeed, som pt levere de bedste lejer du kan få til din cykel.

Pladehjul og 3-egers forhjul

I 2016 kom Black Inc også med lir til triathleterne, med deres fede pladehjul og 3-egers forhjul.

Fremtiden for Black Inc

Nu er vi så i 2017, og hvad skal der ske for Black Inc. Vi har været forbi den danske grossist Bici Vida, som står for salget af Black Inc hjul. De kan fortælle at Black inc er i gang med at prøvekøre hjul til mountainbike og cross, og forventer at de rammer butikkerne i slutningen af 2017. Tjek linket her, hvis du ønsker at købe Black Inc hjul på nettet.