Rundt i Trehøje – motionscykelløb

Et af sæsonens første motionscykelløb på kalenderen i Vestjylland er Rundt i Trehøje. Rundt i Trehøje starter og slutter på omfartsvejen i Vildbjerg, og er arrangeret af de to lokale klubber i Vildbjerg og Vind/Sørvad.

Løbet har flere distancer du kan deltage i. Distancerne er –

  • 11 km
  • 25 km
  • 65 km
  • 100 km

Alle ruter foregår i det flade og vindblæste Vestjylland, der især kan vise sig fra sin barske side så tidligt på sæsonen. På de 2 længste distancer er der samtidig også lige taget en afstikker over Trehøje, på den første del af ruten.

Vi har her på Dansk Cykel Forum været så heldige at kunne deltage i løbet en del gange. Løbet er super arrangeret, med Marchals på motorcykler foran alle felter. Hvilket øger sikkerheden for de ryttere der gerne vil køre lidt god cykelløb. Der er nemlig samletstart på alle ruter.

I 2015 forsøgte man for første gang med chip tidstagning, hvilket var en god succes. Samtidig forsøgte man sig også med team konkurrence, hvor man kunne deltage i et holdløb på 65 km distancen, på 5-10 mands hold. Med 5. mandens tid som den gældende tid. Men desværre var der kun 1 hold tilmeldt i 2015, så vi må se om det bliver gentaget i 2016.

Til løbet er der en god forplejning både ude på ruten og efter du er kommet i mål.

Vi kan helt klart godt anbefale løbet til jer motionister, der gerne vil ud i det vestjyske, og have pudset formen til fra sæsonstart.