Aulum Bike motionscykelløb

I August måned arrangere AG-Aulum motion motionscykelløbet Aulum Bike. Cykelløbet foregår i naturflotte omgivelser Nord-Vest for Herning. Der er arrangeret 3 ruter på –

  • 17 km
  • 56 km
  • 56 km LADY
  • 75 km

I gamle dage var der også en 100 km rute. Men da der som regel ikke var så mange med på den distance, og dem der var med som regel var licens ryttere, så fjernede man distancen og lagde flere kræfter i 75 km ruten og tilføjede en 56 km LADY tur. Alle distancer køres som samletstart, og med en målstreg og præmie til top 3 på alle distancer, giver det rig mulighed for at køre race. Så kunne man godt være bange for at licensryttere med dårlig moral ville møde op, og se om de kunne få lidt plus på selvtilliden. Ved at deltage, og måske give motionisterne en go gang cykeltur. Men siden 2014 har arrangørene valgt at løbet er for motionister, og licens ryttere er forment adgang.

Som før skrevet er det et løb med et alsidig terræn. Ruten går lige fra det helt flade, til rimelig hårde stigninger (blandt andet Trehøje). Så der er gode muligheder for at udfolde sig i det terræn der passer en bedst.

Vi har på Dansk Cykel Forum flere gange været så heldige at kunne deltage i Aulum Bike. Vi har generelt altid været super tilfredse og gået derfra med en god oplevelse i bagagen. Der bliver sørget for god sikkerhed ude på ruten, og efter løbet bliver der sørget godt for rytterne med fri forplejning.