MBK hverdagscykler, singlespeed og børnecykler

MBK startede faktisk med at gå under navnet Motobecane, senere blev de så til MBK. Dengang lavede de alle slags cykler, og deres racercykler var tit at se på landevejen. Men idag holder MBK sig udelukkende til hverdagscykler til mænd og kvinder, og selvfølgelig også til børnecykler. Når man snakker hverdagscykler, så gælder det både citybikes, singlespeed cykler og den gammeldags shopping model.

MBK er generelt et godt og respekteret mærke, når det gælder hverdagscykler. Dette skyldes at MBK har været på markedet i mange år, de levere cykler med et flot design, og så får folk som regel også det de søger efter, når de køber en cykel fra MBK.

Cyklerne fra MBK er cykler der er til at komme til for penge, men du skal samtidig ikke forvente at få, det bedste af det bedste. Men en cykel der holder, og som ved regelmæssig service, vil være en cykel du kan have i en del år.

MBK er en cykel du kan købe hos din lokale cykelhandler, og enkelte gange også som kampagne modeller i enkelte varehuse.

Vores vurdering af MBK cykler er gode. Ønsker du en ok cykel, uden at du skal punge alt for meget op, så er MBK cyklen en godt valg.