Strava.com

Strava er et site på internettet der giver sportsfolk mulighed for at konkurrere på en meget moderne måde. Strava giver dig mulighed for at du kobler dig på via din cykelcomputer, løbeur eller hvilket som helst andet GPS-optimeret sportsur.
Strava giver dig mulighed for at konkurrere med dine venner på bakker, rundstrækninger, nedkørsler eller på hvilken som helst strækning du nu ønsker at konkurrere på.

Skulle du få mistanke om at nogle har snydt derinde, så kan du “flag” den tur som du har en formodning er foregået på en motoriseret køretøj. Så får personen der har uploaded den tur du har mistanke til, 2 dage til at bevise at turen er foregået reglementeret, ellers vil den blive slettet.

Det er ikke sådan at du skal koncentrere dig om at trykke på nogle knapper, ved en evt. strava-konkurrence. Strava putter dig helt automatisk ind på konkurrencen når du uploader din tur.

Så det eneste du skal:
1. Skaf dig en GPS-cykelcomputer.
2. Opret dig på strava.com
3. (Forbind evt. din strava-konto til din Garminconnect-konto)
4. Kom ud på landevejen med din cykel
5. Upload så din aktivitet.

Strava.com er lavet sådan at hvis du f.eks. har en Garmin, så kan du automatisk få dine ture lagt videre ud på Strava, med det samme du uploader dine ture på Garminconnect.

Vores erfaring med Strava er super god, og giver god krydderi til din cykeltræning.