Look / Look Keo klamper til landevejen/spinning.

Look klamper

Look var et af de første firmaer på markedet der leverede klamper/klik-pedaler til cykelfolket. Look systemet bestod i starten af et sæt klamper i sort eller rød. Dette system kaldes Look Delta. De røde gir en smule bevægelses mulighed sidevejs, imens de sorte mere sørger for at skoene sidder helt fast til pedalen, uden den store form for bevægelses muligheder sidevejs.

I starten var Look næsten enerådig på markedet, men senere er flere kommet til, og Look er nærmest røget baglæns af dansen. I dag er det næsten kun til spinning at Look stadig bruges i stor stil. Derfor er det stadig muligt at købe disse modeller.

Look keo

Senere har Look udviklet et system der hedder Look Keo til landevejen. Look Keo levere klamper i flere forskellige farver til flere forskellige funktioner. Keo Grip i Grå (Look klamper til den øvede), Keo Cleat i rød (stor trædeflade) og Keo Delta i sort (gode til begyndere, nemme at komme i og af). Til dem kan man også købe Keo Cover, som er til at montere på klamperne, til at beskytte dem, hvis man tit har trang til at gå rundt i sine cykelsko.