SwissStop bremseklodser til MTB

SwissStop bremseklodser til MTB leveres i 3 kvalitetsgrupper: Organic, Sintered og Disc E.

For alle tre modeller gælder at de har høj ydeevne. De er lavet af en blanding af Kevlar, Keramik, messing og harpiks kompositmateriale. Alle klodserne giver en fremragende bremseeffekt med et minimal tryk på bremsegrebet. Klodserne er super gode i både våde og tørre forhold. Høj kvalitets fjedre følger med hvert sæt (hvis relevant).
Lige et overblik over hvad forskellen er for de 3 kvaliteter.

SwissStop Organic

De billigste klodser. Men super gode, hvis man ikke ønsker bremseklodser der hyler for meget.

SwissStop Sintered

Rigtig gode klodser, både holdbarhedsmæssig, og når det gælder høj ydeevne. Til gengæld kan de have tendens til at hyle meget.

SwissStop Disc e

Helt klart de bremesklodser med de bedste egenskaber. Det gælder både ang. ydeevne, holdbarhed og hvis du ønsker klodser der ikke larmer for meget.

SwissStop Silencer

Ønsker du at fjerne hyle lydene fra bremseklodserne, når du bremser, kan du bruge SwissStop Silencer. Som noget nær er det eneste middel imod dette problem. Du kan finde info om SwissStop Silenser, andet sted på bloggen.

Som alle andre mærker når det gælder bremseklodser til MTB, så er der rigtig mange forskellige bremseklodser at vælge imellem, når du køber bremseklodser fra SwissStop. Alt efter hvad for nogle bremsekaliber/hvilket bremsesystem du bruger. Så inden du tager ud og handler, så sikre dig lige hvilken caliber du har på cyklen. Tag eventuelt de gamle klodser med.

Vores erfaring med Bremseklodser fra SwissStop til brug på mountainbike er rigtig go. Vi kan helt klart godt anbefale dig at bruge dem.