Mosquito cykler

Mosquito blev etableret i 1977, og er idag ejet af 57 danske cykelbutikker rundt om i landet. I dag hedder det dog ikke Mosquito cykler, men Bike og Co. Dette skyldes at Mosquito er blevet solgt til det tyske firma. Inden da var det i en kort perriode blevet til CykelXperten, men det hed det kun i 2 år, inden det blev solgt igen. At Mosquito-kæden (bike og co) har så mange butikker rundt om i landet, er helt sikkert en fordel for forbrugerne, når de køber en mosquito cykel hos en Mosquito forhandler. For skulle man gå hen og flytte et andet sted hen i landet, så vil der altid være mulighed for at komme til en anden Mosquito forhandler og få den serviceret.
Selve cyklerne er af rimelig ok kvalitet, dog skal du ikke forvente dig mere end ved en stardard cykel. Men som det gode der skal siges når du køber en Mosquito cykel hos en forhandler, så sælges de som princip kun samlet og færdig klargjort. Det vil sige at mosquito cykler, ikke kan bestilles og leveres i en kasse usamlet over nettet. Det vil sige at du godt kan bestille den over nettet hos Bike og Co, men du skal hente den hos en forhandler i nærheden af dig, hvor den vil være samlet. Dette er godt for både Mosquito og køberen. Da mosquito altid er sikker på at deres cykler kommer ud, klargjort af en fagmand. For forbrugeren er det så en fordel at cyklen lever op til gældende krav i trafikken, og selvfælgelig samlet rigtigt.
Med en Mosquito cykel følger altid et servicekort, med 6 forskellige service opdelt over de første 3 “leve-år” Nogle service der altid vil være gode at overholde, da de hele tiden sørger for at cyklen er vedligeholdt, og hver enkelt service er også til en go pris.

Mosquito leverer børnecykler, tur-cykler, citybikes og el-cykler. Alle til fornuftige priser, uden at være ALT for dyre.