Mangler dit hjulfirma et servicecenter?

Markedets udvalg for især carbon hjul bliver bare større og større. Med globaliseringen og det der følger med, er muligheden for at lave sit eget brand indenfor cykelhjul og cykelmærker, bare blevet endnu nemmere. Selv har jeg i flere omgange blevet kontaktet af kinesere, der via sociale medier tilbyder at bygge hjul for dig, og sætte det brand på hjulet som du ønsker.

Men med sider som amazon, hvor du kan købe hjul og få sat lige det mærke på du ønsker, er det også blevet nemt for enkelt personer at få deres helt personlige udseende af hjul.

Men for nogle kan bekymringen ved at være hjul importør, at man ikke ved hvordan man skal håndtere service og evt reklamation. For ønsker du at sælge alt over nettet, vil evt kunder ikke have et sted at kunne komme ved service eller evt reklamation og få det vurderet.

Men i 2019 startede siden https://hjulbyg.dk/ op, hvor man som ny på markedet har kunne tilføre et servicecenter for sine kunder. Dette har enkelte indtil videre benyttet sig af. På den måde behøver man som importør ikke at have den store viden, inden for at bygge hjul eller servicere det. Man skal bare have viden indenfor det der hedder at sælge sine varer.

Det kan også være at du har et eksisterende brand på markedet, men oplever at reservedele til dine hjul ligger og flyder i en del butikker rundt om i landet, og måske også bliver brugt på andre hjul end lige dem du sælger. Så kunne et fast servicecenter også være en mulighed.