Litespeed cykler

Litespeed har lavet cykler i en del år, faktisk helt siden 1986. Men i modsætning til mange andre cykelproducenter, er Litespeed kendt for, udelukkende at lave deres cykler i Titanium. Ikke nok med det, så er de kendt for ikke at lakkere deres stel, hvilket gør at deres titaniums stel altid er leveret i den velkendte sølvfarve, som materialet Titanium giver. Idag har de dog udvidet deres sortiment en smule. Litespeed laver idag cykler i –

Når vi snakker titaniums cykler, laver de –

  • Racercykler
  • Mountainbikes

Men indenfor carbon er det kun –

  • Racercykler

Ved  siden af det kan du selvfølgelig også købe styr til mountainbike, og frempind til mountainbike og race. De 2 dele selvfølgelig kun lavet i titanium.

Litespeeds store viden indenfor at lave stel af titanium, har også gjort at NASA indledte et samarbejde med Litespeed om at lave landingsstellet til deres Mars rover “couriosity”. Den “bil” som skulle laves til at køre rundt oppe på Mars.

Der er ingen på Dansk Cykel Forum der nogensinde har været så heldige at eje en titanium cykel fra Litespeed. Men vi har igennem flere år, fulgt nogle cykelryttere der har svoret til kun at køre på Litespeed cykler. Dette har vist os at cykelryttere der først har købt en titaniums Litespeed cykel, sjældent skifter til et andet mærke.