Ceramicspeed 17 tands pulleyhjul

Eurobike 2015 er godt igang. Et af nyhederne er Ceramicspeed 17 tands pulleyhjul. Det kommer måske ikke som den store overraskelse at det har været på vej, for dem der har fulgt de forskellige debatter inde i diverse forums. Men fra debatten på nettet, til det kommer på cyklen, kan være en lang vej for nogle producenter. Men for Ceramicspeed er der sjældent langt fra handling til det findes på cyklerne.

Endnu engang er det Holstebro baseret kugleleje firma Ceramicspeed på banen med et nyt produkt, som endnu ikke er set på cykel markedet. Denne gang er det Pulleyhjul til racerfolket, men ikke pulleyhjul med de traditionelle 10 eller 11 tænder. Nu skal det nye være at have pulleyhjul med 17 tænder. Disse pulleyhjul giver dig en besparelse på ca 3-4 watt pga det mindre vrid på kæden. Gear armen som er lidt længere end traditionelle gear arme på racer bagskifter kan nemt monteres på de fleste af de traditionelle bagskiftere.

Vores erfaring med produkter fra Ceramicspeed, er at når de kommer med noget til cykelmarkedet, så er det kommet for at blive. Det er også produkter af den absolut højeste kvalitet.

Tjek billederne herunder, hvor du også kan se at de findes i forskellige farver.

Nye 17 tands pulleyhjul fra Ceramicspeed.
Nye 17 tands pulleyhjul fra Ceramicspeed.

Tjek her linket og læs mere om produkter fra Ceramicspeed. Læs bla om lejer i kranken, hjulene og de traditionelle pulleyhjul.

Ceramicspeed er også på vej med keramiske lejer i styrfittings. Mere om det senere.