Von Backhaus damecykler,herrecykler,børnecykler og dele

Von Backhaus cyklerne stammer faktisk fra de samme personer som står bag mærket Kildemoes. Det vil rettere sige at stifterne af Kildemoes cyklerne gik i samarbejde med det nordiske cykel grossist firma Cycleurope, der også levere Bianchi, monark, Everton og Kildemoes cykler, til det nordiske marked. Selve mærket Von Backhaus stammer fra deres samarbejdspartner Bent von Backhaus Bjufstrøm, der er en del af samme firma og som gerne ville ligge navn til deres nye mærke.

Selve mærket Von Backhaus blev lanceret første gang i 2005, af Cycleurope.

Von Backhaus levere både herrecykler, damecykler og børnecykler. Programmet er meget lille, men dækker indenfor herrecykler og damecykler, både over klassiske cykler, citybikes og sports citybikes. Dette program giver dig som forbruger mulighed for at vælge en cykel der passer lige det tempo du ønsker at cykle i. Indenfor børnecykler har Von Backhaus et lille program der dækker over klassiske børnecykler og børnecykler af mere retro udseeende.

Derudover forhandler Von Backhaus også frontkurve til deres cykler, og cykelhjelme der minder meget om Nutcase cykelhjelme og Melon cykelhjelme.

Vi har enkelte gange været så heldige at få lov til at prøvekøre cykler fra Von Backhaus. Vi har alle gange været fuld tilfredse med hvad vi har prøvet, og vil helt klart mene at du ved at købe en Von Backhaus hverdagscykel, ihvertfald får hvad du betaler for.