Santa Cruz mountainbike, downhill MTB og crosscykler

Santa Cruz er ikke et super kendt mærke blandt de almindelige forbrugere af mountainbike i Danmark. Men Santa Cruz er et stort high-end mærke med cykler i den meget dyre ende.
Grunden til at Santa Cruz ikke ligefrem er et mærke der er i de flestes bevisthed skyldes nok mest deres begrænsede sortiment. Santa Cruz laver kun –

  • 26″ MTB (hardtail i meget få modeller)
  • 27,5″ MTB (hardtail, fullsuspension, downhill)
  • 29″ MTB (hardtail, fullsuspension, downhill)
  • Crosscykler (få modeller)

Når man kun laver cykler i et spå smalt sortiment så løber man også den risiko at det ikke bliver et navn alle er stødt ind i igennem tiden.

Men som skrevet ovenover så er Santa Cruz et dyrt cykelmærke og en cykel af meget høj kvalitet. Det er et cykelmærke der gør i farvestrålende cykler, der ikke forbliver anonyme i skoven.

Vi kan herinde klart anbefale dig at købe en Santa Cruz, hvis du ønsker et high-end mærke, hvor du også betaler en smule for at have en cykel, som nogle af de bedste i sporten også cykler på. Men ønsker du en skov-cykel hvor du udelukkende betaler for det du får, så vil jeg råde dig til at forbigå et mærke som Santa Cruz.

Santa Cruz laver også enkelte dele til din cykel, som styr, bar-ends mm. Derudover er det selvfølgelig også muligt at købe cykeltøj der reklamere for cykelmærket.

Flere og flere cykelbutikker i Danmark er begyndt at forhandle Santa Cruz, efter som mountainbike sporten er blevet større og større.