Koga Miyata cykler

Koga miyata er i Holland (cyklernes land), kendt som det bedste mærke af dem alle. Koga Miyata startede med at lave cykler i 1974, af 2 af grundlæggerne af Batavus cykelmærket. Fra starten af levetiden for Koga Miyata, bestemte grundlæggerne sig for en fremgangsmåde, hvor en mand samlede en hel cykel. For bagefter at sætte sin signatur på cyklen, som værende ham der havde samlet den. Denne skulle give en sikkerhed for kunderne, at cyklen var samlet ordentligt. Da man altid kunne gå tilbage til ham der havde samlet den, hvis den ikke var helt iorden. Denne service findes dog stadig, men kun når du bestiller en special lavet cykel.

Koga – som er det enkelte navn de idag er mest kendt for, laver både el-cykler, citybikes, trekking cykler, mountainbikes, racercykler og banecykler. Derudover laver Koga, som skrevet ovenover, trekking og racercykler efter special-mål.

I Holland er Koga kendt af alle, som et super cykelmærke. Dette også fordi Koga i mange år, har været sponsor for mange af Hollands største cykelhold, og for rigtig mange af deres nationale baneryttere.

Ingen tvivl om at Koga Miyata er et af de absolut bedste mærker, når det gælder hverdagscykler, til den almindelige forbruger. Vi kan helt klart herinde anbefale jer at købe en cykel fra Koga.