Liv – cykler til kvinder

Giant lancerede for første gang i 2014, cykler målrettet til kvinder, med et sparsomt program det første år. Disse cykler gik under mærket Liv-Giant.

Men i 2015 har Giant så lanceret deres kvinde modeller, som et helt separat mærke, som de ligesom sidste år har valgt at kalde Liv – cykler til kvinder, dog har de i 2015 helt valgt at fravælge navnet Giant på rammerne. Giant har i den forbindelse ansat 6 kvinder, der har designet cyklerne, helt efter hvad kvinder kan lide.
Indenfor Liv-brandet findes der både almindelige hverdagscykler, racercykler og mountainbike (hardtail og fullsuspension). Samtidig med det så spænder deres cykler helt fra den gammeldags model på hverdagscyklerne, til de helt dyre carbon-cykler indenfor race og mountainbike. Så der skulle være rig mulighed for at finde lige netop den cykel der passer til dig.

Cykler har også en lidt anden geometri end herre-modellerne. De er lidt kortere og så har deres mountainbikes et overrør der gør det nemmere at komme af og på cyklerne.

Vi har været heldige og have nogle kvinder ude og prøvekøre nogle af deres Liv-modeller. Begejstringen har været stor, både for design og køreegenskaber. Ligesom alle andre modeller fra Giant, så er der evigheds garanti på stellet, på alle Liv modellerne. Dette gælder dog kun for første køber. Sælger du den videre, gælder de gældende regler for varekøb i Danmark.

Liv racercykler til kvinder.
Liv racercykler til kvinder.