Specialized cykler

Specialized cykler er ligesom Trek blevet brandet som aldrig før, igennem professionel cykelsport. Specialized har i deres sortiment –

  • Racercykler
  • Mountainbikes
  • Citycykler
  • Elcykler
  • Børnecykler

….alle cykler laves både som herre og dame modeller.

Dette har helt sikkert givet Specialized et godt ry, blandt den almindelige forbruger. Det er absolut også flotte cykler de laver. Men Specialized har det ligesom Trek, at man får lov til at betale for sin vare. Men er man ude og købe rammerne af mærket Tarmac og Tarmac 2 SL, så skal man heller ikke være i tvivl om at det er kvalitetscykler man har med at gøre. Det største problem for Specialized er som regel den service de skal gi bagefter. For skulle man gå hen og skulle reklamere over cyklen og den forhandler man har købt cyklen ved, i mellemtiden ikke længere er Specialized forhandler. Så har Specialized det med at tvinge forbrugeren til at handle med den nye forhandler, ligemeget om kunden har en go relation til den forhandler han købte den ved. Men kan man godt li en flot cykel, og ikke har noget imod at betale lidt for mærket, så kan Specialized godt være en cykel for dig.

Før du går ud og investere i en ny racercykel, så kig forbi vores blogindlæg her, om hvad du skal lægge vægt på, inden du køber en ny racercykel.