Kuota cykler

Kuota

Kuota er et Italiensk mærke, og er de seneste år vundet frem på deres helt fantastiske design, der virkelig kalder til den cykelrytter der gerne vil lire (typisk italiensk). Kuota laver i dag –

  • Racercykler
  • Triathlon cykler
  • Mountainbike (Hardtail)

Men det er dog race som er Kuotas foretrukkende, da de kun laver meget få mountainbikes og enkelte tri-cykler. Kuota har også været god til at promovere sig selv, via små italienske cykelhold som Androni-Sidermec (2015)

Det skal også siges at kuota er et mærke hvor man får hvad man betaler for. Kuota aluminiums rammer, er rammer af en kvalitet, hvor der ikke mangler noget. Kvaliteten er ok og designet mangler heller ikke noget. I skrivende stund når Kuota dog ikke op på niveau med de aller bedste rammer af carbon. Men har man ikke noget imod at gå en smule på kompromis med stivheden på rammen, bare man får en ramme der har et design der vækker opsigt, så vil en Kuota absolut være et mærke for dig. Når vi snakker stivhed på en kuota ramme, så er det også i sidste ende minimalt, hvis man bare er en alm motionist der bare cykler for at få motion.

Når du kigger på størrelse, skal du regne med at Kuota cykler er små i størrelserne. Så er du som regel mest til en Medium i andre mærker, så skal du regne med at skulle have en Kuota i Large.

Før du indvestere i en ny racercykel, så læs vores blogindlæg om at købe ny racercykel her.