Garmin Touring og Touring Plus

Garmin har også en cykelcomputer til den helt almindelige tur-cyklist, som bare ønsker en cykelcomputer til også at vise vej. Garmin Touring og Touring Plus virker som en almindelig navigation til din bil, bare med mulighed for at montere på cykelstyret, og en computer der viser dig ud på gode cykelveje.

De eneste forskelle på Garmin Touring og Touring Plus modellen, er at Touring modellen ikke har temperaturmåler, kortet er af lidt dårelige kvalitet og Touring modellen har ikke ANT+ funktionen. Den kan dermed ikke kobles til en puls sensor, kadance sensor, watt måler mm.

Du kan via din Garminconnect eller Garmindadventures konto, downloade ture til din Garmin Touring eller Touring Plus, som andre har kørt. Dette giver dig mulighed for at “gå i andres fodspor”. Når du har indtastet en adresse/interessepunkt, kan du på begge computere vælge imellem cykling, turcykling og mountainbiking. Dette giver dit Garmin produkt mulighed for at finde den mest passende rute til din tur.

Garmin er et super godt produkt som vi på Dansk cykel forum, helt klart kan anbefale. Vi har herinde altid oplevet super god service hos Garmin, hvis der skulle opstå problemed med et produkt. Men det er nu sjældent at det sker.

Læs andre steder på bloggen om Garmins produkter.