En forårsdag i Thy – motionscykelløb

Cykelløbet en forårsdag i Thy, er et af de cykelløb der er med til at skyde en ny sæson igang. Løbet køres altid i starten af april. Løbet starter i udkanten af Thisted, og har 4 cykelruter og 2 løbe ruter på menuen.

De 4 cykelruter er på 100 km, 74 km, 39 km og 11 km. Alle ruter i fantastiske omgivelser, og på super gode veje, der giver mulighed for et super godt cykelløb.

Alle ruter er med samletstart. Hvilket giver dem med trang til “rigtigt cykelløb”, en mulighed for at konkurrere side om side helt til målstregen.

Forplejning er der kun ude på ruten. Alt forplejning før og efter løbet, skal man betale extra for.

Kilometer prisen for løbet er:

  • 100 km ruten – 1,50 krone pr km.
  • 74 km ruten – 1,68 krone pr km.
  • 39 km ruten – 1,92 krone pr km.
  • 11 km ruten – 4,54 krone pr km.

For prisen er der –
En mekaniker ved start området til rådighed. En hoppeborg til de mindste. Lodtræknings præmier efter løbet. Chip tidstagning.
For den enkelte rytter der kun kommer til start for at køre cykelløb, kan det virke som et dyrt cykelløb, når man ser i betragtning af at der kun er forplejning ude på ruten.

Vi har alle på Dansk Cykel Forum kørt En forårsdag i Thy et par gange. Vores vurdering af løbet, er et cykelløb med en fantastisk rute i en fantastisk natur. Men en smule for lidt forplejning, når man ser i forhold til prisen for at starte.