Swissstop Silencer

Swissstop laver som nogle af de få, et produkt som kan fjerne hyletonerne fra bremseklodserne til MTB. Produktet som Swissstop har udviklet til formålet, har de meget logisk nok, valgt at kalde Swissstop Silencer. Produktet er yderst effektivt, og nemt at bruge.

Swissstop Silencer virker sådan, at man ligger klodserne på et bord og sprøjter Silencer på klodserne. Man lader det så tørre 10-15 min, og montere så klodserne tilbage på kaliberen. Man skal forvente at bremserne har nedsat funktion de første 20 gange man bremser bagefter, men derefter skulle de igen være fuld funktions dygtige… dog uden det hyler/piver fra bremserne. Det skader ikke samtidig lige at, rense skiverne med bremserens.

Nogle kan ikke lade være med at være lidt dovne, og sprøjter bare silencer direkte på klodserne imens de sidder i kaliberen. Denne metoder er helt klart nemmere, men da stemplerne ikke har super godt af og få silencer på siden, må vi på det kraftigste advare imod at gøre det på den måde. Denne metode vil på kort tid, ødelægge stemplernes evne til at køre frem og tilbage, og dermed bremse optimalt.

Ønsker du at læse om SwissStop bremseklodser til mtb, klik på linket. Eller om SwissStop bremseklodser til Race.