Nutcase cykelhjelm

Nutcase cykelhjelm/skaterhjelm til voksne og børn

Nutcase er et af markedets absolutte favoritter når det gælder cykelhjelme.
Nutcase er i øjeblikket i gang med deres 3. generation af skater-hjelme til cykel brug. Nutcase har lanceret deres hjelme under ordsproget “I love my brain”. Et ordsprog der er gået lige hjem hos forbrugerne.
Nutcase cykelhjelmene er ikke ligefrem det man før forstod ved en god cykelhjelm, da den mest af alt minder om en skater hjelm.
Men med et super design, et godt slogan og hjelme der designmæssigt, henvende sig til alle brugere, er det lykkes Nutcase at erobre en stor del af markedet.
Den første generation af Nutcase cykelhjelme, var cykelhjelme hvor man kun kunne regulere størrelsen på cykelhjelmen, ved at bytte om på puderne inde i cykelhjelmen, efter tykkelse på puden. Hvilket der helt klart ikke var en forenkling af brugen af hjelmen. Men senere er både generation 2 og 3 blevet lanceret. Det har givet plads til forbedringer, blandt andet leveres de idag med en spænde omme bagi hjelmen, som gør det nemt at indstille cykelhjelmen lige efter forbrugerens hoved.
Derudover har Nutcase været gode til at lave deres såkaldte skater hjelme så små som muligt. Så de ikke ser så klodset ud, men samtidig sikker nok til at kunne bruges i trafikken.

Vi har på Dansk cykel Forum flere gange været så heldig at kunne teste hjelme fra Nutcase. Vores umiddelbare indtryk af hjelmen er ok.

Minus – Det er helt sikkert ikke en hjelm der er beregnet til forbrugeren der kører langt hver dag, og som gerne giver lidt gas. Til dette er hjelmen alt for lukket, og man vil have en fornemmelse af “at koge indenunder hjelmen”
Plus – Til den forbruger der bare er ude efter en smart hjelm, til korte ture i løbet af en travl hverdag. Så er Nutcase absolut en hjelm der vil falde i god jord.