New Ultimate

New Ultimate er et firma der køber produkter i østen og mærker produkterne med deres eget mærke. Dvs at New ultimate faktisk ikke selv producere deres produkter, men får fra flere forskellige producenter.
Min egen erfaring med produkter fra New ultimate er meget blandede. Jeg vil her give min egen vurdering af deres produkter.

Styr, sadelpind og frempind

Jeg har kørt en del med styr, sadelpind og frempind fra New ultimate, både til MTB og race. Ingen tvivl om at de her har ramt rigtigt, med styr, sadelpind og frempind af rigtig go kvalitet. Produkterne er både lette og stive, hvad der er utrolig vigtigt, når man er ude og indvestere så mange penge i dyrt carbon og aluminiums udstyr.

Racer og MTB hjul

New Ultimate gik agressivt til værks i deres markedsføring, da de leverede hjul til Christina Watches-Onfone i 2011. Men helt sikkert så lærte leverandørene af New Ultimate helt sikkert også meget af deres sponsorat det år. Hjulene levede slet ikke op til hvad man kan forvente af dyre carbon hjul. Egerne med indvendige nipler havde det med at springe i tide og utide. Samtidig med det, havde fælgene det med at flække i carbonen. I år (2012) kan jeg så se at problemet med de indvendige nipler der springer er løst, ved at lave synlige nipler. Om det har løst problemet, kan jeg pt ikke vurdere, da jeg ikke selv har fået lov til at prøvekøre dem. Om New Ultimate har fået løst problemet med carbon overfladen, som havde det med at revne, står også stadig i det uvisse. Skal jeg ligge min helt egen vurdering af New Ultimate hjulene, så vil det være at man skal holde sig fra dem. De er ikke pengene værd.

MTB stel

Nyeste skud på stammen er MTB rammen fra New Ultimate. Jeg vil meget gerne hvis folk, der upartisk kan sende deres vurdering af MTB rammen fra New Ultimate. Er rimelig sikker på at jeg ikke selv kommer ud og vurdere stivheden og køreglæden, der kunne være ved at køre på deres nye MTB ramme.