Black Inc udvider sortimentet med styr, frempind, styrbånd, flaskeholder mm

2017 er så småt igang, og cykelholdene er allerede igang med at vise deres nye gear frem. Nogle har beholdt det gamle setup, mens andre har skiftet retning. Vi har ikke kunnet lade være med at kigge lidt på det franske mandskab AG2R. Der med sidste års 2er i Tour de France Romain Bardet på holdet, satser stort på årets rundtur i Frankrig.

AG2R har valgt at skifte deres lyseblå Focus rammer ud, med det forholdsvise nye mærke Factor. På udseendet er der ikke sket meget, de ligner faktisk lidt hinanden. Men med Factors indtog på holdet kunne man også godt tro at holdet ville vælge Black Inc hjul til deres setup. Da Factor og Black Inc kommer fra samme fabrik. Men mon ikke der er noget fransk kærlighed der spiller ind, når Mavic har fået lov til at klæde holdet på med hjul.

Den nye Factor O2 i AG2R farver.

Men kigger man på udstyret som styr, frempind og sadelpind. Så vil man opdage at Black Inc faktisk har fået lov til at sætte deres præg på den lyseblå fartmaskine. Black Inc har nemlig valgt 2017 som året hvor forretningen skal udvikles. Fra kun at levere Black Inc carbonhjul til racerfolket, til også at give cykelfolket en mulighed for at gå all-in på Black Inc. Hvor meget AG2R kommer til at køre med fra Black INC er stadig uvist. Men det skulle være sikkert at styr og frempind med sikkerhed skal monteres, som en samlet enhed.

Men som udbyder af High-End produkter, og produkter produceret af det bedste carbon på markedet. Så skal man forvente udstyr der kommer til at ligge i den helt dyre ende af skalaen. Men som det er med hjulene, vil jeg ikke være i tvivl om at Black Inc, heller ikke den her gang vil skuffe forbrugeren.

Som man kan se på de produkter som AG2R kører med fra Black Inc, så er det Black inc med et nyt design. Vi glæder os til at se, hvor det præcis ender.

Black Inc frempind på en AG2R Factor cykel.