YETI downhill og mountainbike

YETI er et amerikansk cykelproducent som har specialiseret sig i at lave mountainbike i ypperste kvalitet. Til dem der tænker hvor mærket Yeti stammer fra, så er Yetien kendt som “Den Afskyelige Snemand”, og er en primat-kryptid der hævdes at husere i Himalaya-bjergene. Så nok meget passende at kalde et cykelmærke, som henvender sig til dem der elsker det extreme, for Yeti.

Men tilbage til cyklen Yeti, så er de en cykelproducent som udelukkende specialisere sig for at lave cykler til svært terræn. Yeti laver –

Det skal dog siges at Yeti i år (2015) kun har lanceret 1 model indenfor Hardtail.

Ser du på grundlæggerne af Yeti, vil du møde nogle passionerede mennesker. Passionerede for det ekstreme, passionerede for cykler der er beregnet til ekstremt terræn, og folk der samtidig er passionerede for hyggen ved at cykle. Så får du anskaffet dig en Yeti downhill MTB eller bare en alm mountainbike fra Yeti. Sætter du dig også i en gruppe af personer, der helt sikkert ikke bare har købt en tilfældig cykel, men har valgt omhyggeligt med hjertet.

Yeti er selvfølgelig også nød til at lave extra udstyr til vildmarken, når du skal derud. Så ved siden af cykler kan du også købe Yeti –

  • soverposer
  • tøj
  • tasker
  • caps
  • …og meget meget mere

Vi har på Dansk Cykel Forum været heldige at prøvekøre en Yeti downhill MTB…. og WAW en oplevelse. Det kan helt klart anbefales.