Pardus racercykler

Pardus er et forholdsvis nyt mærke, indenfor race og MTB, på det europæiske marked. Men reelt har Pardus fabrikken eksisteret siden 1978, og i dag den største eksisterende carbon fabrik i Kina. Men Pardus laver ikke kun cykler. De laver også carbon produkter til sportsbiler og til sejlsporten. Hvilket stiller store krav til kaliteten af deres carbon materiale.
Pardus rammer produceres som mange andre cykler i Kina. Kina er dog ikke videre kendt for at lave super gode carbon rammer. Men når det gælder Pardus rammer, er det en smule anderledes. Pardus er af rimelig god carbon kvalitet, og kan til en fornuftig pris godt anbefales. Man skal dog ikke forvente samme kvalitet, som de bedste carbon rammer, fra fabrikkerne i Taiwan.
Pardus var også det første cykelmærke, som producere cykler i Kina, der lavede 29 tommer MTB i carbon. Hvilket der virkelig satte Pardus på mountainbike-kortet i Asien, og deres mountainbikes bliver i dag brugt  af de bedste ryttere.Pardus racercykel

Flot finish ved sadelbespændingen, og en super måde at undgå et givind i rammen der kan gå istykker. Samtidig med det giver det også mulighed for at spænde sadelpinden Nm, da den kun klemmer på sadelpinden.
Flot finish ved sadelbespændingen, og en super måde at undgå et givind i rammen der kan gå istykker. Samtidig med det giver det også mulighed for at spænde sadelpinden fast med det tilladte antal Nm, uden risiko for at beskadige rammen.
Pardus racercyklerne har en super finish ved kabelføringen.
Pardus racercyklerne har en super finish ved kabelføringen.
Her et udsnit af en Pardus cykel udstyret med Black Inc hjulsæt.
Her et udsnit af en Pardus cykel udstyret med Black Inc hjulsæt.

Vi har herinde været så heldig at få udlevet en Pardus ramme til prøvekørsel. Det var en super oplevelse og en følelse af en super god ramme.