KLICKfix-Rixen Kaul cykeltasker

KLICKfix-Rixen Kaul er en af de helt store spillere på markedet for cykeltasker, cykelkurve og monterings adaper til cyklen.

KLICKfix dækker over betegnelsen for beslaget som taskerne monteres med, imens Rixen Kaul dækker over mærket for alle stoftaskerne. KLICKfix/Rixen Kaul laver tasker til – foran styret, under sadlen, på sadelpinden, sidetasker til foran og bag, holdere til modbil/tablet på styret, rygtasker, kurve til hunde mm.

Det unikke ved KLICKfix systemet, er at alle deres tasker kan monteres på din cykel på en meget enkelt måde og afmonteres lige så simpelt. Dette betyder at du kan tage dine cykeltasker med dig over alt, ligemeget hvad du skal, og hvilken taske det er du har monteret. For et lille extra beløb har du mulighed for at købe KLICKfix beslag, med en lås på. som gør at du kan låse din taske fast til cyklen.

For tasker foran styret, er der mulighed for både kurve lavet i sort malet aluminium, hård plast eller tasker lavet i stof. Der er også mulighed for tasker beregnet til din hund. Det er også muligt at få en lille taske til de vigtigste ting på en ferie, og med mulighed for et kort i et vandtæt system over tasken.
For sadeltasker har Rixen Kaul et stort sortiment, der dækker for de helt små tasker, som lige kan rumme nøgle og lappegrej. Til sadeltasker der er rummelige og beregnet til lange ture.
Til styret laver Rixen Kaul vandtætte padbags og phonebags, som ordet siger, er beregnet til telefoner og Ipads/tablets. Det er også muligt at få KLICKfix beholdere til styret som er beregnet til et GoPro kamera.
KLICKfix laver også almindelige bagagebærer der kan monteres på sadelpinden, og bagagebærer som er beregnet til Rixen Kaul sidetasker/toptaske. Igen tasker der bare kan monteres med et nemt klik-system.

Vi har på Dansk Cykel Forum selv brugt KLICKfix systemet ved flere lejligheder, og vi har været meget begejstret hver gang. Vi vil til alle jer som køber en dyr taske til at sætte foran på styret, stærkt anbefale at købe en holder med lås. Simpelthen så du kan have din taske/kurv låst fast til cyklen hele tiden. Det er ingen hemmelighed at de dyre tasker fra Rixen Kaul er populært at stjæle.