Ceramicspeed kuglelejer

Ceramicspeed lejer er helt klart og uden sidestykke de bedste lejer, som idag laves til racercykler og mountainbikes. Kvaliteten består i nogle ualmindelig hårde kugler og lejebaner af super kvalitet. Lejerne samles manuelt i Ceramicspeeds egne virksomheds lokaler i Holstebro. Ceramicspeed laver lejer til krankboksen, pulleyhjulene og hjul-lejerne. Fabrikken levere også pulleyhjul i aluminium og titanium.

Aluminiums pulleyhjul fra Ceramicspeed.
Aluminiums pulleyhjul fra Ceramicspeed.

Det specielle kendetegn ved kugler fra Ceramicspeed er kuglernes farver. Deres kugler nemlig helt sorte (som vist på billedet).

Som man kan se er kuglerne fra Ceramicspeed helt sorte.
Som man kan se er kuglerne fra Ceramicspeed helt sorte.

 

På det seneste er Ceramicspeed i gang med at udvikle deres sortiment. Blandt andet har de udviklet deres egen kæde. En helt almindelig kæde der har fået en helt speciel overflade behandling, og hvor grater er fjernet. Dette giver en kæde uden nogen form for fiktion.

Pro Tour hold bruger lejer fra Ceramicspeed

De seneste mange år, har flere og flere Pro Tour hold som Astana, Tinkoff-Saxo m.fl. valgt at bruge lejer fra Ceramicspeed.

Vedligeholdelse af Ceramicspeed lejer

Det er vigtigt at du vedligeholder dine lejer fra Ceramicspeed, ved at smøre lejerne op, minimum for hver 10000 km. Glemmer du at vedligeholde dine lejer (især hjul- og kranklejer), vil du opleve at kuglerne grundet deres hårdhed, vil ødelægge lejebanerne. Husker du at vedligeholde dine lejer fra Ceramicspeed, vil du opleve at lejerne har en levetid der er af betydelig længde.

Lejer og special-fedt fra Ceramicspeed.
Lejer og special-fedt fra Ceramicspeed.

Vi har alle på Dansk Cykel Forum monteret lejer fra Ceramicspeed på racercyklerne. Ingen tvivl om at de ruller utrolig godt. Ved at vedligeholde dem, har vi også den fordel at lejerne har en lang levetid. Vi har herinde haft de samme lejer i pulleyhjul, krankboks og hjulnav i over 6 år, uden at have brug for at skifte dem ud. Prisen for lejerne er betydelig over prisen for samme produkt som andre kan levere. Men det er absolut prisen værd.