Melon cykelhjelm til børn og voksne

Melon cykelhjelm til børn og voksne er lavet af et tysk cykelhjelm-firma. De har valgt at lave et næsten identisk hjelm-brand som Nutcase, bare under et andet slogan “No brain – no game”.

Designet hos Melon er også næsten identisk med Nutcase. Det vil sige, at det er hjelme i mange farver, og med mange flotte motiver. Dog er hjelme fra Melon en smule større end Nutcase hjelme, og dermed også en smule mere klodset.

Vi har på Dansk Cykel Forum ved få lejligheder, haft mulighed for at prøvekøre en cykelhjelm fra Melon. Vores konklusion er at Hjelme fra Melon er af rimelig kvalitet, de sidder godt på hovedet. Dog kan de som skrevet ovenfor, virke lidt klodset (set i forhold til andre gode cykelhjelme, i samme design). Men vi ser dem absolut som hjelme af fantastisk god tysk kvalitet.

Ligesom hjelme fra Nutcase er Melon hjelmene ikke beregnet til lange ture, og cykling med høj intensitet. Det er udluftningen simpelthen for dårlig til, og du vil dermed opleve at “koge over”, pga den manglende udluftning til hovedet. Men skal du bare bruge hjelmen til korte ture, og for ren sikkerheds skyld, så kan vi helt klart godt anbefale en hjelm fra Melon.