Hamax barnestol

Hamax laver nogle af de mest populære barnestole til brug på cykler. Populariteten skyldes blandt andet, det utrolig nemme click-on og click-off system, hvor man ved hjælp af en adapter på eksempelvis 2 cykler, på næsten ingen tid, kan flytte barnestolen fra en cykel til en anden. Desuden har Hamax barnestole også et design der gør, at børn sidder utrolig komfortabelt i stolen. Faktisk så komfortabelt at børn til tider vil have tendens til at falde i søvn i stolen. Barnestolene fra Hamax er selvfølgelig monteret med en sele, der gør det muligt at fastspænde sit barn. En spænde der samtidig har en sikkerhedssystem, der gør at barnet ikke selv kan klikke sig ud.
De fleste af Hamax modellerne er lavet til at blive monteret bagpå cyklerne, lige over cyklens bagagebære (det er dog ikke nødvendigt at have bagagebære på, for at kunne montere en Hamax barnestol).

Hamax til foran på styret

Men Hamax har også produceret en barnestol til montering foran på styret, denne model hedder en Caress Observer.

Hamax i test

Hamax Kiss dumpede i 2003 og 2011 nogle test i bladet Tænk. Problemet var en bolt i beslaget der kunne have en tendens til at knække. Hamax havde på daværende tidpunkt ikke modtaget nogle reklamationer fra kunderne, men valgte alligevel at skifte bolten ud til en bedre model på de stole der var på lager, og tilbød butikker og kunder at få skiftet bolten ud på deres Hamax Kiss modeller, uden beregning.

Her på Dansk cykel Forum har vi selv været så heldige at kunne teste barnestolene fra Hamax, og vi kan helt klart anbefale deres modeller.