BBB cykeludstyr

BBB startede under navnet Bills Bike Babes tilbage i 1997, derfra navnet BBB. BBB cykeludstyr er et kopi mærke, som fra starten kun havde den intention at kopiere dele fra de andre mærker, og så sælge det en smule billigere. Dette gør dog ikke BBB mærket til et discount mærke. Rent faktisk er de fleste dele som produceres for BBB, af rigtig go kvalitet.

BBB laver næsten alle små dele til din cykel, dog laver de ikke cykler. Ved siden af det producere de selvfølgelig også dele som hjelme, briller, tøj mm.

I dag vil du kunne finde BBB dele i næsten alle cykelbutikker, da det selvfølgelig er nemt at have et mærke som spænder bredt. Samtidig med det er det cykeldele som taler til dem der gerne vil have ok produkter, men helst ikke give for meget.

Rent faktisk brugte firmaet Ceramicspeed pulleyhjul fra BBB, til deres produktion af pulleyhjul, dengang de kun producerede lejer til pulleyhul. Det gør de dog ikke mere, da de idag er gået fra plastik pulleyhjul til aluminiums- og titaniums pulleyhjul. Pulleyhjul som de selv producere

Falder du over mærket BBB, skal du ikke være bekymret og frygte at det ikke holder. Vi har her på Dansk Cykel Forum, brugt udstyr fra BBB, helt fra den tid hvor det hed Bills Bike Babes, og vi har aldrig oplevet et produkt der ikke har holdt.