Kildemoes cykler

Kildemoes begyndte at producere de første cykelstel i 1942 på et værksted i Odense. I starten var det udelukkende cykelstel, som kom ud fra Kildemoes fabrikken. Dette gjorde at kildemoes også var underleverandør til resten af de grossister, der på det tidspunkt var på markedet.

I dag designer kildemoes stadig cykler, men er også gået hen og blevet leverandør af cykler fra Bianchi og Everton.

Kildemoes varesortiment dækker i dag bredt. Vil man have en Kildemoes, er der både citybikes, classic, cargo, singlespeed og logic modeller at vælge imellem. I alle kategorier er der et meget bredt sortiment, som dækker alle behov.

Gælder det el-cykler, har kildemoes et lille men dækkende sortiment. Hvor der både er el-cykler med 3 og 7 gear til både herre og damer.

I den mere sporty afdeling med MTB og Racercykler halter kildemoes lidt bagud i forhold til konkurrenterne. Men det er heller ikke her at Kildemoes har sit største marked. Mærket Kildemoes er heller ikke noget som forbrugerne forbinder med High-End, og så kan det være svært at slå igennem, overfor de mærker der er gode til at brande sig igennem cykelsporten. Men er man nybegynder og bare skal ud og se om cykelsporten er noget for en, så kan det være et godt sted at starte.

Så er man en forbruger, der ikke er alt for kræsen hvad ang udstyr. En forbruger der står og mangler en cykel, uanset hvilken model. der gerne skal holde 5-8 år ved regelmæssig service og eftersyn, uden den skal koste for meget. Så kan det helt sikkert anbefales at kigge på en Kildemoes cykel.